Training & Coaching

What matters most is how you see yourself

What matters most is how you see yourself

Mensen die hun hoofd, lichaam en ziel weten te verbinden, vertalen hun talenten naar resultaten. Dat waar ze naar verlangen. Dit kan werk zijn waar je blij van wordt en waarin je het beste van jezelf naar boven haalt, resultaten in de sport of het nemen van je eigen plek in deze intensieve samenleving.

In groepsbijeenkomsten of in individuele sessies gaan we werken aan het (her)ontdekken van je innerlijk weten. Hierdoor ben je in staat je eigen kracht te activeren en de verantwoordelijkheid te nemen om deze ook echt in te zetten. Dit heet Innerlijk Leiderschap.

Op een uitnodigende en actieve manier verkennen we wat jouw onderbewuste je te vertellen heeft. Bewustwording, nieuwe inzichten en het verleggen van je denkkader brengen je tot inspiratie om de verandering niet alleen te willen, maar ook te gaan doen.

Tijdens trainingen wordt intensief gewerkt met de groep of de individuele medestudent, veelal aan de hand vanĀ (onderdelen van) het Inspiratiewiel.

Bij coaching werk je met Ingeborg alleen.

CRKBO_Docent

De trainingslocaties worden in overleg nader bepaald. De coachsessies kunnen via Skype plaatsvinden of tijdens een persoonlijke ontmoeting bij jou op locatie of bij Ingeborg in Noord Drenthe.

Personal Intense Coaching

Je bent een mooi mens met vele talenten. Waarom gaat het dan niet beter? Waarom word je er niet gelukkiger van? Kennelijk is er iets wat jou niet volledig tot bloei laat komen, iets wat je tegenhoudt en waar je naar wilt kijken.

Samen onderzoeken we wat dit is, waar het vandaan komt en wat er nodig is om dit echt op te lossen. Op een uitnodigende en actieve manier verkennen we wat jouw onderbewuste je te vertellen heeft. Bewustwording, nieuwe inzichten en het verleggen van je denkkader brengen je tot inspiratie om de verandering niet alleen te willen, maar ook te gaan doen.

Vaak gaan we terug naar jouw geschiedenis en die van je familie. Soms nog verder terug. Door naar de oorsprong van het dilemma terug te gaan, vindt daar energetisch een verandering plaats. Je investering op dat moment brengt direct een verandering die blijvend is.

De instrumenten waarmee ik werk, kennen hun oorsprong in:

  • Verandermanagement
  • Coaching
  • Systemisch werk
  • Regressie
  • Psychodrama
  • Energetisch werk

Een consult duurt 2 uur.