Workshops & bijeenkomsten


Cirkelsteen in water bewerkt

PROGRAMMA januari-juni 2021 (aangepast i.v.m. de lockdown) 

! Consulten met 1-2 personen kunnen coronaproof in de praktijkruimte plaatsvinden.

! Groepsbijeenkomsten worden voorlopig via Zoom gegeven.

Wil je jouw bewustwording verder ontwikkelen, neem dan deel aan een van de onderstaande activiteiten. Op een interactieve werkwijze train je individueel en samen met anderen aan het vergroten van je bewustwording. Je zult merken dat je steeds meer in staat bent jezelf te zijn.

Thema workshops

Op zaterdagmiddagen 13.30 – 16.30 uur, vinden regelmatig thema workshops plaats.

De thema’s zijn:

1   Van hoofd naar hart     6 februari  13.30 – 16.30 uur 

Wil je jouw hoofd niet meer in de hoofdrol hebben, maar meer vanuit je hart deelnemen aan het dagelijkse leven, dan is deze dag iets voor jou . Individueel en gezamenlijk werken we, vanuit ons hoofd, hart en onze ziel, aan bewustwording en gaan we vooral ook oefenen en delen.

Kosten € 35,-

2    Contact met gidsen en engelen  6 maart 13.30 – 16.30 uur

  • Wil jij weten wat een gids of een engel is?
  • Wil je weten hoe zij met je communiceren?
  • Hoe maak je contact en kun je begrijpen wat ze je willen vertellen?

Als dit vragen zijn waar jij wel eens mee bezig bent, dan is deze workshop iets voor jou. Je gaat kennis opdoen en contact maken met je eigen gidsen en engelen. Met ze communiceren en luisteren naar wat ze te vertellen hebben.

Kosten € 35,-

3    Contact met overleden dierbaren     1 mei 13.30-16.30 uur

Je voelt je nog verbonden met je dierbaren, mens en dier. Wat betekent het voor hen en voor jou dat zij zijn overgegaan? Leven ze voort en hoe gaat het met ze?

Die middag verkennen we wat de ongeziene wereld betekent en of contact mogelijk is. In een interactieve workshop gaan we onze kennis vergroten en ervaringen verkennen. Ook zullen we ons met onze dierbare(n) verbinden en boodschappen met hen uitwisselen. We zullen afsluiten met een lichtceremonie, waarin we hun leven herinneren en vieren.

Kosten € 35,-

4   Geïnspireerd schrijven    5 juni  13.30 – 16.30 uur

Die middag gaan we via de door jou geschreven woorden luisteren naar wat jouw ziel en/of je begeleiders uit de ongeziene wereld je te vertellen hebben om je te stimuleren te leven wie je werkelijk bent. Bewuster te worden en je te ontwikkelen tot de beste versie van jezelf. Kom je luisteren naar de boodschappen van jouw ziel en de ongeziene wereld?

Kosten € 35,-

Cursus Spirituele ontwikkeling    Data zie tekst  19.30 – 21.30 uur

Wil je met regelmaat jouw bewustwording, intuïtie en spiritualiteit ontwikkelen of onderhouden, dan is deze cursus wat voor jou. In bijeenkomsten van 2 uur werken we individueel en gezamenlijk, vanuit ons hart en onze ziel. De ongeziene wereld inspireert ons en doet actief met ons mee.

Data

De bijeenkomsten vinden, voorlopig via Zoom, plaats op maandagavond 19.30 – 21.30 uur. De data zijn 1 februari,22 februari, 8 maart, 29 maart, 19 april, 10 mei, 31 mei en 21 juni.

Kosten

€ 140,-

Oefengroep Intuïtie en mediumschap    Data zie tekst 14.00 – 16.00 uur

Heb je ervaring met en/of opleiding tot het werken met je intuïtie en mediumschap? Wil je dit vermogen verder ontwikkelen door te oefenen? Neem dan 1 maal per maand deel aan de oefengroep Intuïtie en mediumschap.

Geïnspireerd door de ongeziene wereld krijg je oefeningen aangereikt, die je individueel en met de groepsleden uitvoert. Door deze ervaring en het nabespreken ontwikkelen we onze vermogens. De ongeziene wereld helpt ons en inspireert tot groei.

Data

De bijeenkomsten vinden, voorlopig via Zoom, maandelijks plaats op zondagmiddag 14.00 – 16.00 uur. Let op!! In maart vindt de bijeenkomst op zaterdagmiddag plaats.

De data zijn 14 februari, 13 maart (zaterdag), 11 april, 16 mei en 13 juni.

Kosten

€ 95,-

De Levensinitiaties training    Data zie tekst 10.00 – 16.00 uur

Wil je leren wie je in werkelijkheid bent en hoe je jouw weg vindt in dit aardse leven, volg dan deze leven veranderende training! De Levensinitiaties® is een zeer praktisch model en een combinatie tussen psychologie en spiritualiteit. Het doel is om meer te gaan leven vanuit de ziel, wie we werkelijk zijn. De verbinding kunnen maken tussen je aardse leven en je spirituele zijn.

In ons leven hebben we te maken met uitdagingen op het gebied van de emoties, het denken, de liefde en het manifesteren hier op aarde. Deze vier uitdagingen komen we tegen op alle gebieden in ons leven, binnenin onszelf, in relatie tot een ander, in ons werk en in ons gezin.

Vanuit de 4 elementen Water, Lucht, Vuur en Aarde behandelen we in 4 opleidingsdagen, de 4 levensbeproevingen van de mens op het gebied van het emotionele, mentale, spirituele en fysieke leven. Na dit veranderingsproces ben je je meer bewust en vertaal je jouw inzichten naar je dagelijkse leven.

Opzet training

De opleidingsdagen vinden met tussenpozen van vier weken plaats. In het boek Onderweg naar Verlichting staan diverse oefeningen die je in de tussenliggende weken als thuisopdrachten kunt doen. Daarnaast is er een intervisie moment tussen iedere training, waarbij je met medestudenten afstemt en je ervaringen deelt.

Grondlegger & trainer

De Levensinitiaties® is ontwikkeld door drs. Bonnie Bessem, psychologe, medium en Levenscounselor. Zij is de auteur van onder andere het boek ‘Onderweg naar Verlichting’, waarop de Levensinitiaties® opleiding is gebaseerd. Dit boek is onderdeel van de training.

De training wordt gegeven door Ingeborg Hofstede.

Data 

In maart 2021 start een nieuwe training. De data zijn zaterdag 27 maart, 24 april, 29 mei en 26 juni, 10.00 – 16.00 uur.

Kosten

€ 325,- incl. boek en opleidingsmap.

Wandelcoaching voor 1 – 3 personen   TOT NADER ORDER NIET MOGELIJK

Wil je met je partner of 1-3 vriendinnen, – familieleden of – collega’s wandelen in de natuur, om jullie communicatie te verbeteren of iets uit te praten, maak dan een afspraak voor een wandeling op een datum die jullie past.

Vanuit Lieveren gaan we 2 uur de natuur in en werken aan het vraagstuk wat voorhanden ligt. De natuur en communicatie zorgen voor antwoorden en voor opluchting en verlichting, waarbij we goed geaard terug komen. Voor het programma laat Ingeborg zich leiden door de natuur en de ongeziene wereld.

Nodig je medewandelaar(s) uit en maak een afspraak!                  

Kosten 65,- p.p.