Workshops & bijeenkomsten


Cirkelsteen in water bewerkt

PROGRAMMA     Augustus-december 2021

Wil je jouw bewustwording en spirituele vermogens ontwikkelen en je hart verder openen, neem dan deel aan een van de onderstaande activiteiten: Op een interactieve werkwijze leer en train je individueel en samen met anderen. Je zult merken dat je steeds meer in staat bent te leven wie je werkelijk bent.

Thema workshops

Op zaterdagen 10.00 – 16.00 uur en zaterdagmiddagen 13.30 – 16.30 uur, worden themaworkshops georganiseerd.

De thema’s zijn:

1    Spiritueel wandelen      4 september 13.30 – 16.30 uur

Wandelend in de natuur gaan we ontdekken hoe zij communiceert met haar omgeving en met jou. Laat de bomen je hun verhaal vertellen en jou adviseren. Je ervaart hoe het is om geïnspireerd te raken op een dieper niveau. Je verbinding met het goddelijke/de Bron en met moeder Aarde. Een basisconditie is voldoende.  

Kosten € 35,-

2   Contact met gidsen en engelen        2 oktober 10.00–16.00 uur

  • Wil je weten wat een gids of engel is?
  • Wil je weten hoe zij met je communiceren?
  • Hoe maak je contact en kun je ze begrijpen.

Als dit vragen zijn waar jij wel eens mee bezig bent, dan is deze workshop iets voor jou. Je gaat kennis opdoen en contact maken met je eigen gidsen en engelen. Met ze communiceren en luisteren naar wat ze te vertellen hebben.  

Kosten € 65,-

3    Contact met overleden dierbaren        30 oktober 13.30-16.30 uur

Je voelt je nog verbonden met je dierbaren, mens en dier. Wat betekent het voor hen en voor jou dat zij zijn overgegaan? Leven ze voort en hoe gaat het met ze?

Die middag verkennen we wat de ongeziene wereld betekent en of contact mogelijk is. In een interactieve workshop gaan we onze kennis vergroten en ervaringen verkennen. Ook zullen we ons met onze dierbare(n) verbinden en boodschappen met hen uitwisselen. We zullen afsluiten met een lichtceremonie, waarin we hun leven herinneren en vieren.

Kosten € 35,-

4   Geïnspireerd schrijven     27 november  13.30 – 16.30 uur

Die middag gaan we via de door jou geschreven woorden luisteren naar wat jouw hart, ziel en/of je begeleiders uit de ongeziene wereld je te vertellen hebben om je te stimuleren te leven wie je werkelijk bent. Bewuster te worden en te je te ontwikkelen tot de beste versie van jezelf. Kom je luisteren en de kracht van het geschreven woord ervaren?

Kosten € 35,-

Cursus Spirituele ontwikkeling      Donderdag 19.30–21.30 uur   VOL

Wil je met regelmaat jouw bewustwording, intuïtie en spiritualiteit verder ontwikkelen, dan is deze 2-wekelijkse cursus wat voor jou . In 8 bijeenkomsten van 2 uur werken we individueel en gezamenlijk, vanuit ons hart en onze ziel. De ongeziene wereld inspireert ons en doet actief met ons mee.

De data zijn 2.9, 16.9, 30.9, 14.10 en 4.11, 18.11, 2.12, 16.12.

Kosten  € 160,- voor de 8 bijeenkomsten.

Meditatie & visualisatie             Gaat niet door

2- wekelijks komen we bijeen voor 2 kortere of 1 lange meditatie/visualisatie. Muziek en het geïnspireerd schrijven maken onderdeel uit van de ervaring. Je inzichten en bewustwording worden vergroot en het contact met je hart, je ziel en je begeleiders wordt geïntensiveerd. Je ontspant!

De data zijn 26.8, 9.9, 23.9, 7.10, en 28.10, 11.11, 25.11, 9.12.

Kosten € 120,- voor de 8 bijeenkomsten.

Training De Levensinitiaties   Data zie tekst   Zaterdag 10.00 – 16.00 uur     VOL

Wil je leren wie je in werkelijkheid bent en hoe je jouw weg vindt in dit aardse leven, volg dan deze leven veranderende training! De Levensinitiaties® is een zeer praktisch model en een combinatie tussen psychologie en spiritualiteit. Het doel is om meer te gaan leven vanuit de ziel, wie we werkelijk zijn. De verbinding kunnen maken tussen je aardse leven en je spirituele zijn.

In ons leven hebben we te maken met uitdagingen op het gebied van de emoties, het denken, de liefde en het manifesteren hier op aarde. Deze vier uitdagingen komen we tegen op alle gebieden in ons leven, binnenin onszelf, in relatie tot een ander, in ons werk en in ons gezin.

Vanuit de 4 elementen Water, Lucht, Vuur en Aarde behandelen we in 4 opleidingsdagen, de 4 levensbeproevingen van de mens op het gebied van het emotionele, mentale, spirituele en fysieke leven.

Na dit veranderingsproces ben je je meer bewust en vertaal je jouw inzichten naar je dagelijkse leven.

Opzet training

De opleidingsdagen vinden 4 maal, verdeeld over 4 maanden, plaats. In het boek Onderweg naar Verlichting staan diverse oefeningen die je in de tussenliggende weken als thuisopdrachten kunt doen. Daarnaast is er een intervisie moment tussen iedere training, waarbij je met medestudenten afstemt en je ervaringen deelt.

Grondlegger & trainer

De Levensinitiaties® is ontwikkeld door drs. Bonnie Bessem, psychologe, medium en Levenscounselor. Zij is de auteur van onder andere het boek ‘Onderweg naar Verlichting’, waarop de Levensinitiaties® opleiding is gebaseerd. Dit boek is onderdeel van de training.

De training wordt gegeven door Ingeborg Hofstede.

Data 

De data zijn zaterdag 11 september, 9 oktober,  6 november en 11 december, 10.00 – 16.00 uur.

Kosten

 € 325,- incl. boek en opleidingsmap.