Workshops & bijeenkomsten


Cirkelsteen in water bewerkt

PROGRAMMA zomer en najaar 2020

De werkruimte waar de workshops en trainingen worden gegeven is coronaproof. De groepen zijn klein, zodat de maatregelen in acht kunnen worden genomen. 

Mogelijk worden er deze zomer meer natuurwandelingen of activiteiten georganiseerd vanuit andere locaties, dan hier zijn aangegeven. Houdt hiervoor de website in de gaten.

Wil je jouw bewustwording verder ontwikkelen, doe dan mee met een van de onderstaande activiteiten. Samen met anderen werk je aan jouw groei.

Cursus Spirituele ontwikkeling

In 4  bijeenkomsten van 2 uur ontwikkelen we jouw bewustwording over je eigen spirit. De ongeziene wereld inspireert ons en doet actief met ons mee.

De bijeenkomsten vinden in principe 4-wekelijk plaats op vrijdagochtend (cursus 1) of op maandagavond (cursus 2). Data vrijdagochtend: 4 september, 2 oktober, 30 oktober en 27 november 2020, 09.30-11.30 uur. Data maandagavond 21 september, 19 oktober, 16 november en 14 december 2020, 19.30 – 21.30 uur.

Kosten € 80,-.

Spiritueel wandelen

Wil je met je vriendinnen, familie, collega’s of kennissen wandelen in de natuur, terwijl je gezamenlijk bewustwording opdoet, maak dan een afspraak voor één of meerdere bijeenkomsten op de data die jullie past. 

Vanuit Lieveren of een locatie bij jou in de buurt, gaan we 1,5 à 2 uur de natuur in, om deze op een spirituele wijze te ervaren. Onderweg oefenen we o.a. onze intuïtieve en spirituele vermogens, gaan we mediteren en zorgen we dat we goed geaard terug komen. Voor het programma laat Ingeborg zich leiden door de natuur en de ongeziene wereld.

Nodig je medewandelaars uit en maak een afspraak!

Kosten 20,-.

Healing & reading dag

Kun je fysiek en mentaal wel wat ondersteuning gebruiken, creëer dan dit moment voor jouw helpers. Je begeleiders uit de ongeziene wereld zullen altijd een moment kiezen waarop ze je makkelijk kunnen helpen en bereiken. Een healing (duur 60 min.) is zo’n moment, waarop ze tevens een boodschap kunnen achterlaten. Kom je luisteren en ervaren?

Data: Zondag 13 september, 10.00-16.30 uur.

Kosten € 35,-.

Thema workshops

In het najaar zullen op zaterdagmiddagen, 13.30 – 16.00 uur (workshop 2 tot 16.30 uur) thema workshops plaatsvinden. Per workshop betaal je € 25,-.

De thema’s zijn:

1    Contact met overleden dierbare 5 september

Je voelt je nog verbonden met je dierbaren, mens en dier. Wat betekent het voor hen en voor jou dat zij zijn overgegaan? Leven ze voort en hoe gaat het met ze?

Die middag verkennen we wat de ongeziene wereld betekent en of contact mogelijk is. In een interactieve workshop gaan we onze kennis vergroten en ervaringen verkennen. Ook zullen we ons met onze dierbare(n) verbinden en boodschappen met hen uitwisselen. We zullen afsluiten met een lichtceremonie, waarin we hun leven herinneren en vieren.

2    Contact met je gids       3 oktober !! Duur tot 16.30 uur!

  • Heb jij je wel eens afgevraagd of jij ook een gids hebt?
  • Heb jij wel eens contact met hem of haar gehad?

Als dit vragen zijn waar jij wel eens mee bezig bent, dan is de workshop Contact met je gids iets voor jou. In de workshop gaan we verkennen wat gidsen zijn, waar ze vandaan komen en waarom ze er zijn. Ook ga je kennis maken met je eigen gids. Je leert op welke manier jouw gids(en) zich aan je kenbaar maken en hoe je hen kan benaderen als je vragen hebt. Je doet kennis op, gaat ervaren en je gaat oefenen met je medestudenten.

3    Geïnspireerd schrijven       7 november

Die middag gaan we via de door jou geschreven woorden luisteren naar wat jouw ziel en/of je begeleiders uit de ongeziene wereld je te vertellen hebben om je te stimuleren te leven wie je werkelijk bent. Bewuster te worden en te je te ontwikkelen tot de beste versie van jezelf. Kom je luisteren?

4    Healing en bewustwording       nader te bepalen

Naast het opdoen van kennis, geven we ons lichaam de kans om met ons te communiceren. Ook bouwen we gezamenlijk  de energie op om de ongeziene wereld de mogelijkheid te geven ons healing te geven. De klankschalen van Gosse Hoekstra stimuleren dit proces en het geheel geeft een unieke ervaring.

 

De Levensinitiaties training  10.00 – 16.00 uur            data zie tekst

Wil je leren wie je in werkelijkheid bent en hoe je jouw weg vindt in dit aardse leven, volg dan deze leven veranderende training! De Levensinitiaties® is een zeer praktisch model en een combinatie tussen psychologie en spiritualiteit. Het doel is om meer te gaan leven vanuit de ziel, wie we werkelijk zijn. De verbinding kunnen maken tussen je aardse leven en je spirituele zijn.

In ons leven hebben we te maken met uitdagingen op het gebied van de emoties, het denken, de liefde en het manifesteren hier op aarde. Deze vier uitdagingen komen we tegen op alle gebieden in ons leven, binnenin onszelf, in relatie tot een ander, in ons werk en in ons gezin.

Vanuit de 4 elementen Water, Lucht, Vuur en Aarde behandelen we in 4 opleidingsdagen, de 4 levensbeproevingen van de mens op het gebied van het emotionele, mentale, spirituele en fysieke leven. Na dit veranderingsproces ben je je meer bewust en vertaal je jouw inzichten naar je dagelijkse leven.

Opzet training

De opleidingsdagen vinden met tussenpozen van vier weken plaats. In het boek Onderweg naar Verlichting staan diverse oefeningen die je in de tussenliggende weken als thuisopdrachten doet. Daarnaast zijn er intervisie momenten waarbij je met medestudenten afstemt en je ervaringen deelt.

Grondlegger & trainer

De Levensinitiaties® is ontwikkeld door drs. Bonnie Bessem, psychologe, medium en Levenscounselor. Zij is de auteur van onder andere het boek ‘Onderweg naar Verlichting’, waarop de Levensinitiaties® opleiding is gebaseerd. Dit boek is onderdeel van de training.

De training wordt gegeven door Ingeborg Hofstede

Data 

De data voor de trainingsdagen in 2020 zijn zaterdag 26 september, 24 oktober, 21 november en 19 december, 10.00 – 16.00 uur.

Kosten € 325,-, incl. boek en opleidingsmap.

 

Locatie, informatie & aanmelding workshops en De Levensinitiaties

A Noordveldweg 3

9304 TM Lieveren

M 06-10 90 97 98

E  info@ingeborghofstede.com

W www.ingeborghofstede.com

 

Spiritueel samenzijn Norg          12 september 2020, 10.00 – 16.30 uur 

Ingeborg Hofstede: Inspiratie & mediumschap, Trijnie Bijlstra: Energetische therapie, Hennie van Driel: Kinesiologie, Dineke Hoekstra: Astrologie en gast Wilma Bronne Stadwijk: Engelenconsulten nodigen je uit voor een dagje spiritueel samenzijn met gelijkgestemden in de schitterende omgeving van Norg.

Deze dag krijg je readings, volg je een workshop en onder het genot van koffie of thee, deel je zienswijzen met de andere deelnemers of laat je je door hen inspireren. Voor degene die even met zichzelf wil zijn, is er een wandeling uitgezet of kun je plaats nemen in de stiltehoek in de mooie tuin.

Wij streven ernaar om iedere deelnemer aan één reading in de ochtend en één reading in de middag te laten deelnemen. Wil je maar één reading of geen reading, laat dit dan bij je aanmelding weten.

De agenda ziet er als volgt uit:

09.30-10.00 uur               Ontvangst

10.00-12.00 uur               Reading en samenzijn

12.00-13.00 uur               Gezamenlijke lunch

13.00-14.30 uur               Stiltewandeling (niet verplicht) en workshop Geïnspireerd schrijven

We verzoeken je om een envelop en een postzegel mee te nemen.

14.30-16.00 uur               Readings en samenzijn

16.00-16.30 uur               Gezamenlijke afsluiting

 Locatie

Oosterduinen Z 22

9331 WK Norg

Kosten

Je kunt deze dag op 3 manieren volgen:

  • Gehele dag met workshop en 2 readings € 65,-
  • Gehele dag met workshop en 1 reading –  50,-
  • Gehele dag met workshop –  35,-

Je wordt verzocht je eigen lunch mee te nemen. Voor koffie en thee met iets lekkers en fris wordt gezorgd.

Aanmelding
Mail je naam en telefoonnummer naar  t.bijlstra@gmail.com en vermeld van wie je readings wilt en in welke volgorde. Vul zoveel mogelijk opties in.

1…………………………………………….

2…………………………………………….

3…………………………………………….

4…………………………………………….