Workshops & bijeenkomsten


Cirkelsteen in water bewerkt

PROGRAMMA najaar 2020

De werkruimte waar de workshops en trainingen worden gegeven is coronaproof. De groepen zijn klein, zodat de maatregelen in acht kunnen worden genomen. 

Wil je jouw bewustwording verder ontwikkelen, doe dan mee met een van de onderstaande activiteiten. Individueel en samen met anderen werk je aan jouw bewustwording en groei.

Cursus Spirituele ontwikkeling

Wil je jouw spirituele ontwikkeling stimuleren of onderhouden, doe dan met ons mee. In 4  bijeenkomsten van 2 uur werken we individueel en gezamenlijk aan het ontwikkelen van jouw bewustwording over je eigen hart en ziel. De ongeziene wereld inspireert ons en doet actief met ons mee.

De bijeenkomsten vinden 4-wekelijk plaats op maandagavond, 21 september, 19 oktober, 16 november en 14 december 2020, 19.30 – 21.30 uur.

VOL     Begin 2021 start een nieuwe cursus.

Kosten € 80,-.

Thema workshops

In het najaar zullen op zaterdagmiddagen, 13.30 – 16.00, uur thema workshops plaatsvinden. Per workshop betaal je € 25,-.

De thema’s zijn:

1    Geïnspireerd schrijven       7 november

Die middag gaan we via de door jou geschreven woorden luisteren naar wat jouw ziel en/of je begeleiders uit de ongeziene wereld je te vertellen hebben om je te stimuleren te leven wie je werkelijk bent. Bewuster te worden en te je te ontwikkelen tot de beste versie van jezelf. Kom je luisteren?

2    Contact met overleden dierbare 28 november

Je voelt je nog verbonden met je dierbaren, mens en dier. Wat betekent het voor hen en voor jou dat zij zijn overgegaan? Leven ze voort en hoe gaat het met ze?

Die middag verkennen we wat de ongeziene wereld betekent en of contact mogelijk is. In een interactieve workshop gaan we onze kennis vergroten en ervaringen verkennen. Ook zullen we ons met onze dierbare(n) verbinden en boodschappen met hen uitwisselen. We zullen afsluiten met een lichtceremonie, waarin we hun leven herinneren en vieren.

De Levensinitiaties training  10.00 – 16.00 uur            data zie tekst

Wil je leren wie je in werkelijkheid bent en hoe je jouw weg vindt in dit aardse leven, volg dan deze leven veranderende training! De Levensinitiaties® is een zeer praktisch model en een combinatie tussen psychologie en spiritualiteit. Het doel is om meer te gaan leven vanuit de ziel, wie we werkelijk zijn. De verbinding kunnen maken tussen je aardse leven en je spirituele zijn.

In ons leven hebben we te maken met uitdagingen op het gebied van de emoties, het denken, de liefde en het manifesteren hier op aarde. Deze vier uitdagingen komen we tegen op alle gebieden in ons leven, binnenin onszelf, in relatie tot een ander, in ons werk en in ons gezin.

Vanuit de 4 elementen Water, Lucht, Vuur en Aarde behandelen we in 4 opleidingsdagen, de 4 levensbeproevingen van de mens op het gebied van het emotionele, mentale, spirituele en fysieke leven. Na dit veranderingsproces ben je je meer bewust en vertaal je jouw inzichten naar je dagelijkse leven.

Opzet training

De opleidingsdagen vinden met tussenpozen van vier weken plaats. In het boek Onderweg naar Verlichting staan diverse oefeningen die je in de tussenliggende weken als thuisopdrachten doet. Daarnaast zijn er intervisie momenten waarbij je met medestudenten afstemt en je ervaringen deelt.

Grondlegger & trainer

De Levensinitiaties® is ontwikkeld door drs. Bonnie Bessem, psychologe, medium en Levenscounselor. Zij is de auteur van onder andere het boek ‘Onderweg naar Verlichting’, waarop de Levensinitiaties® opleiding is gebaseerd. Dit boek is onderdeel van de training.

De training wordt gegeven door Ingeborg Hofstede.

Data 

De data voor de trainingsdagen in 2020 zijn verzet. We starten nu op zaterdag 14 november, 10.00 – 16.00 uur. De data voor december-februari worden binnenkort bekendgemaakt.

Kosten € 325,-, incl. boek en opleidingsmap.

Spiritueel wandelen

Wil je met je vriendinnen, familie, collega’s of kennissen wandelen in de natuur, terwijl je gezamenlijk bewustwording opdoet, maak dan een afspraak voor één of meerdere bijeenkomsten op de data die jullie past.

Vanuit Lieveren of een locatie bij jou in de buurt, gaan we 1,5 à 2 uur de natuur in, om deze op een spirituele wijze te ervaren. Onderweg oefenen we o.a. onze intuïtieve en spirituele vermogens, gaan we mediteren en zorgen we dat we goed geaard terug komen. Voor het programma laat Ingeborg zich leiden door de natuur en de ongeziene wereld.

Nodig je medewandelaars uit en maak een afspraak!

Kosten 20,- p.p.