Workshops & bijeenkomsten


Cirkelsteen in water bewerkt

Meditatie & visualisatie

In 4 bijeenkomsten van 2 uur werken we, via meditaties en visualisaties aan het (verder) ontwikkelen van jouw spirit. Iedere les worden we geïnspireerd door de ongeziene wereld en blijkt het een onderwerp te zijn wat op dat moment passend is voor de deelnemers. Zo wordt deze cursus een onderdeel van je totale ontwikkelingspad.

De bijeenkomsten vinden in principe 4-wekelijks plaats op maandagavond van 19.30 – 21.30 uur.  Data: 16.9, 14.10, 18.11, 9.12. Kosten € 80,-.

De Levensinitiaties

Wil je leren wie je in werkelijkheid bent en hoe je jouw weg vindt in dit aardse leven, volg dan deze leven veranderende training! De Levensinitiaties® is een zeer praktisch model en een combinatie tussen de psychologie en spiritualiteit. Het doel is om meer te gaan leven vanuit de ziel, wie we werkelijk zijn.

In ons leven hebben we te maken met uitdagingen op het gebied van de emoties, het denken, de liefde en het manifesteren hier op aarde. Deze vier uitdagingen komen we tegen op alle gebieden in ons leven, binnenin onszelf, in relatie tot een ander, in ons werk en in ons gezin.

Vanuit de 4 elementen Water, Lucht, Vuur en Aarde behandelen we in 4 trainingsdagen, de 4 levensbeproevingen van de mens op het gebied van het emotionele, mentale, spirituele en fysieke leven. Na dit veranderingsproces ben je je meer bewust en vertaal je jouw inzichten naar je dagelijkse leven.

Opzet
De trainingsdagen vinden met tussenpozen van 4 weken plaats. In het boek Onderweg naar Verlichting staan diverse oefeningen die je in de tussenliggende weken als thuisopdrachten doet. Ook zijn er audio-opnamen die beluisterd kunnen worden. Daarnaast zijn er intervisie momenten waarbij je met medestudenten afspreekt voor overleg en begeleiding.

De Levensinitiaties® is ontwikkeld door drs. Bonnie Bessem, psychologe, medium en Levenscounselor. Zij is de auteur van onder andere het boek ‘Onderweg naar Verlichting’, waarop de Levensinitiaties® opleiding is gebaseerd. Dit boek is onderdeel van de training.

De training in het najaar van 2019 kan geen doorgang vinden, vanwege te weinig inschrijvingen. De data voor de trainingsdagen voor 2020 zullen eind 2019 bekend worden gemaakt en vinden plaats van 10.00 – 16.00 uur. Kosten € 325,-, incl. boek en opleidingsmap.

Contact met je overleden dierbare

Je voelt je nog verbonden met je dierbaren, mens en dier. Wat betekent het voor hen en voor jou dat zij zijn overgegaan. Leven ze voort en hoe gaat het met ze.

Die middag verkennen we wat de ongeziene wereld betekent en of contact mogelijk is. In een interactieve workshop gaan we onze kennis vergroten en ervaringen verkennen. Ook zullen we ons met onze dierbare(n) verbinden en boodschappen met hen uitwisselen. We zullen afsluiten met een lichtceremonie, waarin we hun leven herinneren en vieren.

De datum is 1 november 2019, 13.30 – 16.00 uur. Kosten € 25,-.

Contact met je gids

Heb jij je wel eens afgevraagd of jij ook een gids hebt?
Heb jij wel eens contact met hem of haar gehad?
Heb je 1 gids of zijn het er meerdere?
Ken je ze en hebben ze op aarde geleefd?

Als dit vragen zijn waar jij wel eens mee bezig bent, dan is de workshop Contact met je gids iets voor jou.

In een 1-daagse workshop gaan we verkennen wat gidsen zijn, waar ze vandaan komen en waarom ze er zijn. Ook ga je kennis maken met je eigen gids. Op een aantal manieren ga je erachter komen op welke manier jouw gids(en) zich aan je kenbaar maken en hoe je hen kan benaderen als je vragen hebt. Je doet kennis op, gaat ervaren en je gaat oefenen met je medestudenten.

Eenieder die meer wil weten over het bestaan van gidsen en wil kennismaken met zijn of haar eigen gids of gidsenteam. Het is een kennismakingsworkshop. Ervaring met spiritualiteit of dat ‘wat meer is’, is niet vereist.

De workshop zal naar verwachting weer plaatsvinden in het voorjaar van 2020 van 10.00 – 16.00 uur. Kosten € 65,-.

Informatie & aanmelding

A Noordveldweg 3

9304 TM Lieveren

M 06-10 90 97 98

E  info@ingeborghofstede.com

W www.ingeborghofstede.com