Training & Coaching

What matters most is how you see yourself

What matters most is how you see yourself

Als je  hoofd, hart en ziel weet te verbinden, worden je talenten vertaalt naar resultaten. Dat waar je naar verlangt. Dit kan werk zijn waar je blij van wordt en waarin je het beste van jezelf naar boven haalt, het nemen van je eigen plek in deze intensieve samenleving of het zijn van een liefdevolle partner in een relatie.

In groepsbijeenkomsten of in individuele sessies gaan we werken aan het (her)ontdekken van je innerlijk weten. Hierdoor ben je in staat je eigen kracht te activeren en de verantwoordelijkheid te nemen om je talenten te leven.

Dit heet Innerlijk Leiderschap.

Op een uitnodigende en actieve manier verkennen we wat jouw onderbewuste je te vertellen heeft. Bewustwording, nieuwe inzichten en het verleggen van je denkkader brengen je tot inspiratie om de verandering niet alleen te willen, maar ook te doen.

Personal Intense Coaching

Je bent een mooi mens met vele talenten. Waarom gaat het dan niet beter? Waarom word je er niet gelukkiger van? Kennelijk is er iets wat jou niet volledig tot bloei laat komen, iets wat je tegenhoudt en waar je naar wilt kijken.

Samen onderzoeken we wat dit is, waar het vandaan komt en wat er nodig is om dit echt op te lossen. Op een uitnodigende en actieve manier verkennen we wat jouw onderbewuste je te vertellen heeft. Bewustwording, nieuwe inzichten en het verleggen van je denkkader geven inzicht over de oorzaak en waar deze moet worden aangepakt.

Vaak gaan we terug naar jouw geschiedenis en die van je familie. Soms nog verder terug. Door naar de oorsprong van het dilemma terug te gaan, vindt daar energetisch een verandering plaats. Je investering op dat moment zet een blijvende verandering in gang.

De instrumenten waarmee wordt gewerkt, kennen hun oorsprong in:

  • Verandermanagement
  • Coaching
  • Systemisch- en energetisch werk
  • Helende reis
  • Familie-opstellingen
  • Regressie
  • Reïncarnatie
  • Psychodrama
  • Mediumschap
  • Numerologie

Een consult duurt ongeveer 2 uur. Kosten € 75,- per uur.

Couples Intense Coaching

Wil jij onderzoeken wat de communicatie tussen jullie verstoord en waarom je niet meer in staat bent elkaar echt te horen. Jouw waarheid niet meer deelt en misschien zelfs niet weet.

Op een dieper niveau gaan we onderzoeken wat ieders inbreng is en waar die vandaan komt. Wat heb je individueel nog te verwerken en te helen? Zo ben je getuige van de uitdagingen van de ander en komt er herkenning en misschien begrip. Indien gewenst kun je meemaken hoe de ander dit aanpakt en heelt.

Als je het individuele stuk liever in een sessie alleen doet, kan dat naast het gezamenlijke traject plaatsvinden.

De ander is jouw spiegel en als je die bij jezelf bekeken hebt, komt er weer ruimte voor de ander. Dit geldt voor beiden en is naast een individuele zoektocht, een gezamenlijk proces van herkennen, erkennen en accepteren. Zo hervind je jezelf en daarmee de ander.

Kosten € 195,,- per bijeenkomst van 2 ½ uur.