Advies

Ingeborg Hofstede biedt 2 specifieke advies onderdelen:

Gespreks(bege)leiding
  • Je staat voor de uitdaging dat je een gevoelig gesprek moet voeren.
  • Je weet niet precies hoe je dit moet aanpakken.
  • Je hebt er graag een objectieve 3e bij

Ingeborg heeft het vermogen om het onbenoemde te horen, zien en voelen en dit benoemd te krijgen op een wijze die voor een ieder veiligheid biedt. Hierdoor ontstaat er de ruimte voor iedere deelnemer om echt te benoemen wat gezegd moet worden en om echt te luisteren. Bruggen worden geslagen en het proces wordt als hulpmiddel gehanteerd.

Advies gesprek
  • Hoe moet ik van hieruit verder?
  • Wat is de volgende stap?
  • Waar wil ik uitkomen?

Dit zijn vragen waar iedereen wel eens voor gesteld wordt. Of het nou de veranderingen binnen je organisatie zijn of je persoonlijke keuzes. Allemaal uitdagingen die op je pad komen en waar je meestal zelf wel je weg uit vindt. Nu je dat niet voor elkaar krijgt, heb je een frisse blik nodig, iemand die bij jou ziet, hoort en voelt waar jij nu niet bij kan.

‘Ingeborg wordt steeds opnieuw door mensen benaderd aan wie is geadviseerd om 1-2 uur met haar te praten. Dat ze na dit gesprek weten hoe ze verder willen en kunnen. Na het gesprek geven ze aan dat het waar is….’

Denk je dat het tijd is voor jou om een inspirerend gesprek aan te gaan, neem dan contact op met Ingeborg voor een afspraak.

Ingeborg heeft een groot netwerk van deskundigen op andere onderdelen. Zij verwijst je graag door om het maatwerk te ontvangen waar je behoefte aan heeft.