Kids

Als iets je kind tegenhoud!  

Houd iets jouw kind of puber tegen om helemaal tot bloei te komen?

Kinderen en pubers hebben van nature de talenten die ze in staat stelt om hun plek in de samenleving te nemen en te genieten. Maar wat als je merkt dat iets je kind tegenhoudt, maar je weet niet wat?

Heeft jouw kind last van:

  • Angsten
  • Lichamelijke klachten
  • Onzekerheid
  • Boosheid
  • Gesloten zijn
  • Verdriet

Laten we dan samen op zoek gaan naar de oorzaak en deze oplossen.

Na een (telefonisch) gesprek met de ouder(s) over de (familie)geschiedenis, gaat Ingeborg met je zoon of dochter op zoek naar de oorzaak. Wat beperkt je kind en hoe los je dit op. Als de oorzaak gevonden is, gaan we kijken wat het te vertellen heeft. Vaak werken intense gebeurtenissen in het jongere leven of het leven van ouders en voorouders, door in de latere generaties. Door bij de oorzaak te werken aan een oplossing, wordt als het ware de geschiedenis hersteld. Dit heeft energetisch direct effect op het familiesysteem en daarmee op je kind.

In een prettige ruimte in de natuur van Lieveren, gaat Ingeborg op een interactieve wijze met uw zoon of dochter naar de kern en de oplossing. Er ontstaat direct inzicht, ruimte, vrijheid en de behoefte om zichzelf te zijn.

De methoden vinden hun oorsprong o.a. in Coaching, Helende reis, Familieopstellingen, Regressie en Psychodrama.

 

 

Overleden kinderen hebben een stem!        

Ingeborg Hofstede geeft overleden kinderen die stem.

Tijdens een meditatie kwam een klein meisje uit een groep van spiritkinderen naar voren en ze gaf mij een briefje. Toen ik het opende stond erop: “Don’t forget about us’. Ze heette Amy.

Ik ben de kinderen niet vergeten! Inmiddels geef ik hen op vele manieren een stem.

Heb jij je (ongeboren) kind al vroeg moeten loslaten en voel je dat het vraagt om meer zichtbaar te mogen zijn in jouw geschiedenis. Kom dan eens luisteren wat jouw kindje je te vertellen heeft.

Op een heerlijke plek in de natuur gaan we spreken, voelen, contact leggen en luisteren naar jullie verbinding.

Individueel, als partners of als gezin ben je van harte welkom.

 

Realisatie Voorhuis, 12 juni 2011 (1)