Workshops & bijeenkomsten


Cirkelsteen in water bewerkt

                                                                                      

Programma september – december 2023

Boodschappen van onze overleden dierbaren   Vrijdag 13 oktober, 20.00 – 21.30 uur

In de kerk in Norg aan de Brink 2 verzorgen mediums Janneke Leber, Myrthe Bruinzeel en Ingeborg Hofstede, samen met Lars Zebregs, muziekkunstenaar, een avond met het ongeziene veld. 

Geïnspireerd gesproken woorden door Ingeborg en -muziek door Lars, omlijsten een avond waarin door de mediums Janneke en Myrthe boodschappen worden doorgegeven van onze dierbaren die zijn overleden. Kom je luisteren wat zij je te vertellen hebben?

Het werkt als volgt. De geïnspireerd gesproken woorden zijn voor een ieder. Voor de specifieke boodschappen wordt contact gemaakt met een overleden dierbare van een van de aanwezigen personen in de kerk. Door unieke informatie die zij geven, zal de betrokkene de dierbare herkennen en dit kenbaar maken door handopsteken. De ontvanger in de kerk geeft geen extra informatie.

Zodra duidelijk is wiens overleden dierbare aanwezig is, zal het medium meer persoonlijke informatie geven die de dierbare wil overbrengen aan de ontvanger. Zo zal het medium een contact zijn tussen de dierbare overledene en de ontvanger in de kerk. Een warme helende ontmoeting ontstaat….

Entree € 15,- contant bij binnenkomst.

Opgave noodzakelijk. Graag via info@ingeborghofstede.com

Cursus 2-wekelijks: Een avond met Spirit      Donderdag 19.30-21.30 uur

Geïnspireerd door Spirit gaan we aan de slag met onze hart-ziel-godsvonk verbinding. Wat is jouw optimale Zijn en hoe werk je samen met het veld/de Bron. Muziek, meditatie, heling, geïnspireerd schrijven en-spreken zijn manieren om je steeds beter te verbinden met jouw gidsenteam en het helende, liefdevolle veld. Doelgroep gevorderden: Degene die al geruime tijd met bewustwording bezig zijn en al grotendeels de weg van hun hoofd naar hun hart hebben afgelegd. Twijfel je? Neem dan contact op.

Je betaalt voor 7 keer € 140,- en hebt de mogelijkheid om, als je één keer niet kunt, in te halen bij een extra bijeenkomst die wordt georganiseerd. De afrondende Kerstbijeenkomst op 21 december is gratis.

Locatie Noordveldweg 3, Lieveren.

Data donderdag: 21.9, 5.10, 19.10, 2.11, 16.11, 30.11, 14.12. Kerst: 21.12

Aanmelding: info@ingeborghofstede.com