Workshops & bijeenkomsten


Cirkelsteen in water bewerkt

Programma

September 2024 – juni 2025

Jaartraining Werken met Spirit        Vrijdag 10.00-16.00 uur

Je bent al behoorlijk op weg met je bewustwording en hebt al enige ervaring met je mediamieke vermogens. Je bent toe aan een verdieping om echt in verbinding met je eigen Ziel en je Hoger zelf te leven en dit in de wereld te zetten. Je wilt je hiertoe laten uitdagen je grenzen te verleggen en samen met jouw spiritteam je vermogens te onderzoeken, verder te ontwikkelen, te delen en vooral samen plezier te hebben.

Gedurende een jaar komen we maandelijks (11 keer) samen om te trainen met Spirit. Doel is om naast het vergroten van je kennis en bewustwording, vooral veel te ervaren en te oefenen. Het verdiept je communicatie en samenwerking met je eigen ziel, je hoger zelf, je spiritteam en het Universele veld. Delen is een belangrijk onderdeel van de training.

Onderwerpen zijn:

  • Intuïtie en verbinding met je ziel en hoger zelf
  • Meditatie en werken met energie
  • Leren kennen en werken met je spiritteam
  • Psychometrie en Mentaal mediumschap
  • Mediumschap, communicatie en ethiek
  • Schrijven, spreken en tekenen vanuit inspiratie
  • Readings geven en ervaren
  • Werken met cliënten

Data:     2024:  6.9 (Samen starten) – 27.9 – 25.10 – 22.11 – 20.12 (Kerst)

2025:  17.1  – 14.2 (Liefde) – 14.3 – 11.4 – 9.5 – 6.6 (Afronden)

Kosten: € 1.095,- te voldoen in een keer of in 2 termijnen van € 550,-

Informatie en opgave: info@ingeborghofstede.com           Locatie: Lieveren

Een avond met Spirit      2-Wekelijks op donderdag 19.30-21.30 uur

Op deze avonden ga je je kennis, inzichten en bewustwording vergroten, om echt vanuit je hart en ziel te gaan leven. Het programma wordt in samenwerking met Spirit samengesteld en zij werken die avond met jou en ons samen.

Laat je uitdagen tot het verleggen van je grenzen door vernieuwende onderwerpen. Individueel en met de anderen verken je het onderwerp en onderzoekt wat Spirit hierover met je wil delen. Vanuit verschillende werkvormen vergroten we het werken met je eigen ziel, je hoger zelf, je gidsenteam en het Universum. Laat je uitdagen tot een intensief samenzijn, om veel te ervaren, oefenen en delen.

Doelgroep: Je bent al geruime tijd bezig met het ontwikkelen van je bewustzijn en in staat om een verbinding met je hart te maken. Je hebt al wat ervaringen opgedaan met je mediamieke vermogens.

Data: 5.9 – 26.9 – 10.10 – 24.10 – 7.11 – 21.11 – 5.12 – 19.12

Kosten: € 175,-                                Locatie: Lieveren                 

Informatie & aanmelding: info@ingeborghofstede.com

 

Demonstratie Mediumschap            donderdag 3 oktober 20.00 – 21.30 uur

Op donderdagavond 3 oktober verzorgen de Troubadours van Spirit, Janneke Leber, Myrthe Bruinzeel en Lars Zebregs, een demonstratie mediumschap in de Margarethakerk in Norg.

Door de positieve ervaringen van vorig jaar, hebben zij de samenkomst in de kerk in Norg wederom opgenomen in hun tour door Nederland. Geïnspireerd gesproken woorden en -muziek omlijsten een avond vol boodschappen van overleden dierbaren.

Lars is muzikant, maar heeft ook een grote affiniteit met mediumschap. Hij neemt plaats achter zijn keyboard, waarna Spirit hem ingeeft wat hij mag spelen en zingen.

Aan de hand van dat lied voelen Janneke en Myrthe welke overleden dierbare van de aanwezigen daarbij hoort en maken zij contact. Door persoonlijke informatie en een boodschap helpen zij helen aan zowel de geziene als de ongeziene kant.

Ingeborg zal die avond door Spirit geïnspireerd gesproken woorden spreken, waarvan steeds weer blijkt dat die voor alle aanwezigen op dat moment zeer relevant zijn.

Het geheel is zo intens en via de muziek voelt Spirit zó dichtbij. Een verrijkende ervaring!

Locatie: Margarethakerk Norg om 20.00 – 21.30 uur                  

Kaartverkoop à € 17,50 via Lars Zebregs: www.larszebregs.nl/agenda

Informatie info@ingeborghofstede.com